Hotell St Julians

 

The Westin Dragonara Malta

Betyg 5/5
234 Recensioner från detta hotell

Westin Dragonara Resort

Westin Dragonara är ett utmärkt familjehotell med gångavstånd till sandstranden St Georges Bay. Westin Dragonara ligger på en udde i St Julians vilket ger hotellet magnifik havsutsikt åt flera håll. Utomhusområdet har en stor pool och det finns alltid gott om solstolar där man kan njuta av medelhavsvärmen.

Westin Dragonara har flera restauranger i toppklass och för den som gillar att vinna finns det även ett kasino på hotellområdet. Servicen på hotellet är något utöver det vanliga, personalen ser till att ta fantastiskt bra hand om sina gäster!

LÄS MER OM WESTIN DRAGONARA RESORT HÄR ->
Onyx Apartments Malta

Betyg 4/5
41 Recensioner från detta hotell

Onyx Apartments

I hjärtat av St Julians hittar man lägenhetshotellet Onyx Apartments. Från lägenhetskomplexet har man gångavstånd till allt man behöver för en lyckad solsemester. Onyx Apartments ligger ett stenkast från flera riktigt bra restauranger, St Georges Bay, shoppinggallerian Bay Street samt öns pulserande nattliv.

Lägenheterna på Onyx Apartments har kök med spishäll, mikrovågsugn, kylskåp och diskmaskin. Det ligger flera matbutiker i närheten av lägenhetskomplexet. Den största matbutiken i området är Arkadia Foodstore som har öppet alla dagar i veckan och som är en av de få butiker som säljer svensk plockgodis från Candynavia!

LÄS MER OM ONYX APARTMENTS HÄR ->
Intercontinental Malta

Betyg 5/5
463 Recensioner från detta hotell

InterContinental

Knappt 100 meter från sandstranden hittar man InterContinental, ett flott hotell med perfekt läge. På gatan utanför hotellet hittar man det mesta, här finns bland annat öns största biograf som visar alla nya filmer och som även säljer svenskt lösgodis från Candynavia!

Mittemot biografen ligger en bowlinhall och ett stenkast därifrån ligger den stora shoppinggallerian Bay Street. Från InterContinental är det även nära till ett stort urval av mysiga restauranger samt den populära bargatan där man hittar öns bästa nattklubbar. Uppe på hotelltaket ligger en utomhuspool med slående utsikt över St Julians och det vackra Medelhavet.

LÄS MER OM INTERCONTINENTAL HÄR ->
Le Meridien hotell Malta

Betyg 5/5
285 Recensioner från detta hotell

Le Meridien

Hotell Le Meridien är ett av de finaste hotell Malta har att erbjuda. Trots att Le Meridien ligger vid havet mitt i populära St Julians är det fortfarande lugnt och tyst. Bara en kort promenad från hotellet ligger vackra Spinola Bay där man hittar många bra och mysiga restauranger.

Le Meridien erbjuder sina gäster en av öns bästa spaavdelningar med fulländad relax samt mängder av förstklassiga behandlingar. Vid hotellets spaavdelning hittar man även hotellets fitness center med både gym och träningspass. Le Meridien har även en utomhuspool med utsikt över det klarblå Medelhavet.

LÄS MER OM LE MERIDIEN HÄR ->
Hilton Hotell Malta

Betyg 5/5
322 Recensioner från detta hotell

Hilton Hotel

Hilton Hotel i St Julians är beläget vid praktfulla Portomaso Marina och flera av hotellets rum har utsikt över marinans magnifika båtar. Hilton Hotel ligger nära öns nattliv utan att det på något sätt stör hotellets gäster. I Portomaso Marina ligger flera restauranger i toppklass med både ljuvlig mat och bra service.

Hilton är ett populärt hotell på Malta bland skandinaviska turister eftersom Hilton Hotel är ett etablerat varumärke även i Sverige och det skapar en trygghet inför semestern. Hilton Hotel på Malta har även agerat inspelningsplats till flera nutida filmer, bland annat The Devils Double (2011).

LÄS MER OM HILTON HOTEL HÄR ->