Spahotell

Koppla av och njut av livet genom att unna dig en oförglömlig vistelse på något av Maltas prisbelönta och omtalade spahotell. Malta är så mycket mer än sol, bad och nattliv, här finns även det underbara medelhavslugnet som vi skandinaver så ofta trånar efter. Malta erbjuder en rad högklassiga spahotell:

Hotell Malta
Betyg 5/5
58 Recensioner från detta hotell

Hotel Fortina Spa Resort

Hotel Fortina Spa Resort ligger i Sliema med utsikt över Maltas huvudstad Valletta och erbjuder sina gäster en rad olika behandlingar i tre olika spaanläggningar. För den som vill unna sig en riktig lyxig och privat vistelse finns dessutom ett antal världsunika 50 m² ’Therapeutic Spa bedrooms’, med eget spa på rummet.

Belle Èpoque Beauty Centre  är en av hotellets högklassiga anläggningar och erbjuder en variation av skönhetsbehandlingar inklusive ett Cleopatra bad, ljusterapi, lerbehandlingar, stenterapi, thaimassage och ett stort utbud av andra massage- och skönhetsbehandlingar.

I hotellets innergård hittar man ett antal förstaklassiga restauranger med smaksensioner från världens alla hörn!

LÄS MER OM HOTEL FORTINA SPA RESORT HÄR ->

 

Kempinski Resort & Spa Malta
Betyg 5/5
91 Recensioner från detta hotell

Kempinski Resort & Spa

I närheten av den lilla byn San Lawrenz på Maltas syster-ö Gozo ligger detta femstjärniga spa hotell inramat av en 30.000 m² stor subtropisk trädgård. Hotellet utsågs till ’Europe’s Leading Spa Resort’ vid en prisceremoni på  ’Annual World Travel Awards’. Hotellets arkitektur består av stora salar, romerska valv, långa terrasser, två restauranger och två stora pooler. En miljö som gjord för en avkopplande semester!

Hotellets spa på 1500 m² består av ett Spa & Marine Care Center som erbjuder kroppsinsvepningar i alger, ansiktsbehandlingar, undervattensmassage och andra marinterapeutiska behandlingar som liknar klassika Thalasso behandlingar. Här finns även en rad andra skönhetsbehandlingar, klassisk massage, stenterapi, ångbastu m m.

LÄS MER OM KEMPINSKI RESORT HÄR ->
Corinthia Palace Malta
Betyg 5/5
95 Recensioner från detta hotell

Corinthia Palace

I byn Attard, beläget ungefär mitt på Malta, ligger detta pampiga femstjärniga hotell inrymt i ett gammalt palats.
Hotellet har ett ’Athenaeum Centre’ med över femtio olika skönhetsbehandlingar och individuella program.
Faciliteter så som hydroterapeutisk pool, jacuzzi, lerbad, finsk bastu, fitness rum, tai chi och yogaklasser finns på programmet liksom Reiki avslappningsteknik – en antik healing terapi från Tibet.

Hotellet har tre olika restauranger att välja mellan; huvudrestaurangen med internationellt kök, en pizza och pasta restaurang och Rickshaw & Sushi bar – Corinthia Hotels egen kedja med orientalisk mat.

LÄS MER OM CORINTHIA PALACE HÄR ->

Utöver ovan nämnda renodlade spahotell på Malta finns följande hotell med utmärkta spafaciliteter:

Corinthia San Gorg, St. Julian’s

Hilton Malta, St. Julian’s

Radisson SAS Golden Bay, Golden Bay

Radisson SAS Bay Point Resort, St. Julian’s

Tá Cenc & Spa, Gozo

Maritim Antonine Hotel & Spa, Mellieha (nordvästra Malta)

Dolmen Resort Hotel, Qawra (nordvästra Malta)