Gastro Bar at The Chophouse

Restaurangen The Chophouse i Tigne Point, Sliema har öppnat ett nytt spännande koncept som de döpt till Gastro Bar. Det är ett fint komplement till restaurangdelen då Gastro Bar en mysig lokal med dämpad belysning och välkomnande sittplatser i form av både soffor, barstolar och vanliga matbord. Inredningen är riktigt läcker och det finns många intressanta detaljer att vila ögonen på.

Menyn på Gastro Bar bjuder på tapas, sallader och ett stort utbud av spännande hamburgare med nya smaker. Servicen på restaurangen är helt fantastisk och stämningen i lokalen är otroligt trevlig. Det som gör Chophouse och Gasto Bar än mer speciellt är deras klockrena läge ute på tippen av Tigne Point, långt bort från buller och stök. På andra sidan av Sliema Creek möts man av den upplysta huvudstaden och man har första parkett för att få skåda dess förtrollande glans.

Gastro Bar passar alla sällskap; paret som är på dejt, ett stort kompisgäng eller en familjemiddag. Boka gärna ett bord i förväg eftersom både The Chophuse och Gastro Bar är populära bland såväl malteser som Maltasvenskar och semesterfirare!

Piser: €3 – €22
Öppettider: Måndag-lördag 19:00-23:00
Söndag lunch: 12:00-15:00
Telefon: (+356) 2060 3355
Hemsida: www.chophouse.com.mt/gastro-bar