Afternoon Tea Experience

Palazzo Parisio är en dold skatt i den lilla byn Naxxar nära mitten av Malta. Byggnaden ser inte mycket ut för världen utifrån men så fort man kliver in genom den stora träporten möts man av en mäktig lokal med högt i tak och utsökta utsmyckningar.

Under sommarmånaderna är Palazzo Parisio i Naxxar mest känd för sin prunkande trädgård som erbjuder en grön kontrast till Maltas gyllene stenlandskap.  På sommaren dukar restaurang Luna sina bord utomhus i grönskan och stället passar utmärkt om man vill följa den maltesiska seden med långa vin-luncher i skuggan.

Under vintermånaderna flyttar hela restaurangen in i de läckra herrgårdsliknande lokalerna och restaurang Luna på Palazzo Parisio är vida känd för sin Afternoon Tea som passar utmärkt att värma sig med under den kyliga Malta-vintern. Väljer man deras Afternoon Tea Experience bjuds man först på ett svalkande glas bubbel som serveras med en fruktig och fräsch parfait som uppvärmning inför vad som komma skall. Förutom ett brett urval av spännande teer serveras även mackor, hemmagjorda scones och frallor med flera spännande smakkombinationer. Vår absoluta favorit är frallan med ädelost och valnötter! Sist men inte minst avnjuts de små smakfulla efterrätterna som får det att vattnas i munnen.

Lokalerna är ljusa, rymliga och mäktiga och Palazzo Parisio har verkligen lyckats förmedla känslan av lyx. Vill du passa på att värma upp dig och en speciell vän under vintermånaderna på Malta så är Palazzo Parisio the place to be! Afternoon tea serveras även under sommaren.

Piser: €26 per person med ett glas prosseco
€30 per person med ett glas champange
Öppettider: Måndag-söndag 15:00-18:00
Telefon: (+356) 2141 2461
Hemsida: www.palazzoparisio.com/tea-room

Palazzo Parisio Malta 1 Palazzo Parisio Malta 7 Palazzo Parisio Malta 2 Palazzo Parisio Review