Hotell Malta

Här nedan kan ni läsa om lite olika städer och valmöjligheter inför er solsemester till Malta, dess för- och nackdelar samt en karta till var på Malta du hittar platsen. Klicka på kartan för att få en större bild, där kan du få en liten uppfattning om hur orten ligger rent geografiskt och hur långt det är från flygplatsen (flygplatsen är utmärkt på kartan med ett litet flygplan) samt huvudstaden Valletta.

Välj en kategori och klicka dig vidare för att komma till våra hotellguider inom respektive kategori/stad!

Hittar du inte det du söker här hos oss kan du kika in alltommalta.com, där finns massor av hotellrecensioner som är skrivna av bloggens besökare.

Hotell vid havet på Malta

Hotell vid havet på Malta

Malta är ett solsäkert resmål och ön erbjuder mängder av möjligheter till sol, bad och avslappning. Malta har omkring 300 soldagar om året och turister besöker ön under årets alla månader. Mest badvänligt är det såklart under högsäsongen som sträcker sig från maj ända till mitten på oktober.

Det kan vara lite svårt att veta vart på Malta man ska åka så här har vi samlat ihop en liten guide med populära resmål och populära hotell vid havet i respektive stad.

LÄS MER OM HOTELL VID HAVET HÄR! ->

Hotell Malta

Hotell i Sliema

I Sliema finns bra shopping, ett gäng mysiga cafér och ett par riktigt bra restauranger. The Point i Sliema är Maltas största shoppinggalleria med över 50 butiker att spendera semesterbudgeten i!

I Sliema hamn finns många båtar och flera av dem kan ta dig med på riktiga äventyr. Det finns harbour cruises, undervatten-safari, båttaxi, utflykter till bland annat Blue Lagoon samt båtturer till huvudstaden Valletta.

LÄS MER OM HOTELL I SLIEMA HÄR! ->

Hotell Malta

Hotell i St Julians

I St Julians och främst vackra Spinola Bay ligger många utsökta restauranger. Från St Julians kan man promenera utmed den långa strandpromenaden som sträcker sig utmed Maltas kust. Här ligger även den lilla sandstranden St Georges Bay som är mycket populär under sommarmånaderna.

I St Julians ligger festområdet Paceville där det finns nattklubbar och barer för alla smaker som har öppet långt in på småtimmarna. I Paceville finns även biograf och bowlinghall!

LÄS MER OM HOTELL I ST JULIANS HÄR! ->

I Bugibba finns flera Hotell Malta

Hotell i Bugibba

Lilla turiststaden Bugibba ligger på Maltas nordvästra kust och är ett populärt resmål bland solsökande resenärer. Bugibba erbjuder lite av varje, här hittar man shopping, restauranger och mysiga promenadstråk utmed vackra Medelhvaet.

Bugibba har en härlig klippstrand och staden ligger nära några av Maltas populära sandstränder dit man smidigt kan ta sig med buss eller taxi. I området ligger även en spektakulär marin djurpark, Mediterrano Marine Park som passar alla åldrar!

LÄS MER OM HOTELL I BUGIBBA HÄR! ->

De hotell Malta har att erbjuda i dagsläget är många men utan att det på något sätt förstör den charmiga känslan som råder på ön. Malta är litet och mysigt vilket är det ultimata för en solsemster, kanske vill man uppleva mer av ön genom att bo på flera hotell Malta har att erbjuda i olika städer? Några hotell Malta röstat fram som sina topp tre hotell är Preluna Hotell, Hilton Hotell Malta och Golden Sands. Läs mer om hotell Malta under de olika kategorierna här ovanför.