Hotell Bugibba

Hotell Bugibba
Betyg 4/5
128 Recensioner från detta hotell

Seashells Resort

Seashells Resort är ett fyrstjärnigt hotell med gångavstånd till de flesta sevärdheter i Bugibba. Vill man promenera genom staden når man Bugibba centrum cirka 800 meter från hotellet och om man hellre går utmed den vackra strandpromenaden når man centrum efter knappt 2 kilometer.

Hotellet har en egen beachclub nere vid havet och dit kommer man via den korta havspromenaden. Vid hotellets beachclub ligger en stort havsvattenbassäng, barnpool med rutschkana, poolbar samt lunchrestaurang. Vid havet hittar man även ett dykcentrum samt flera farofyllda vattensporter.

LÄS MER OM SEASHELLS HOTELL HÄR ->

Hotell Bugibba
Betyg 4/5
34 Recensioner från detta hotell

Park Lane Aparthotel

Park Lane är ett fyrstjärnigt lägenhetshotell med utomstående bra hotellrecensioner. Det är ett litet hotell som är beläget mitt i den lilla staden och trots det centrala läget är området tyst och lugnt.

Lägenheterna är fräscha och rymliga och skulle det mot all förmodan vara några problem så är personalen hjälpsam och man får hjälp direkt. I närheten till lägenhetshotellet finns både mysiga restauranger samt matbutik så man kan fylla upp sitt lilla kylskåp. Kostnadsfritt Wi-Fi finns att tillgå i alla allmänna utrymmen.

LÄS MER OM PARK LANE HOTELL HÄR ->
Hotel Primera
Betyg 3/5
15 Recensioner från detta hotell

Hotel Primera

Vill man bo billigt i Bugibba så är Hotel Primera ett bra alternativ. Här finns allt man behöver, för en billig peng! Hotellet har både inomhus- och utomhuspool och ett stenkast från hotellet ligger det klarblå Medelhavet. I det låga priset ingår även varierande hotellfrukost varje morgon.

Hotellet ligger centralt och passar den som gärna beger sig ut på äventyr. I Bugibba finns det mycket att se och när man känner sig redo för längre utflykter finns det både bussturer och båtutflykter i närheten av hotellet.

LÄS MER OM HOTEL PRIMERA HÄR ->

Hotell Bugibba Malta
Betyg 4/5
86 Recensioner från detta hotell

San Antonio Hotel & Spa

San Antonio Hotel & Spa ligger centralt med gångavstånd till både restauranger och busstation. Hotellet har en populär spa-avdelning som erbjuder sina gäster vardagslyx i form av flera  spabehandlingar bland annat  massage och mycket mer!

Hotellrummen är rymliga och för en liten extra avgift kan man få rum på havssidan av hotellet där balkongerna har fantastisk havsutsikt. Hotellet har både inomhus- och utomhuspool men föredrar man havet och stranden är det en kort promenad från hotellets entré. I hotellpriset ingår även en stor frukostbuffé varje morgon!

LÄS MER OM SAN ANTONIO HOTEL & SPA HÄR ->
The Bugibba Hotell
Betyg 3/5
247 Recensioner från detta hotell

The Bugibba Hotel

The Bugibba Hotel är ett perfekt budgetalternativ i populära Bugibba på Malta. Hotellfastigheten totalrenoverades nyligen och öppnade upp portarna med sina nya fräscha lokaler i mars 2012.

Hotellet passar familjemedlemmar i alla åldrar och det finns både barnpool samt barnklubb. Utöver barnpoolen finns även ytterligare två utomhuspooler och en inomhuspool. En hotellnatt på The Bugibba Hotel kostar runt 200 kronor och enligt tidigare hotellgäster får man mycket för pengarna. Personalen är trevlig och de hjälper dig gärna att boka diverse aktiviteter under din solsemester på Malta.

LÄS MER OM THE BUGIBBA HOTEL HÄR ->