Hotell vid havet på Malta

Att hitta ett hotell vid havet på Malta är inte så svårt, det svåra är att veta var någonstans på ön man vill vara! Alla små städer och byar på Malta har sin egna charmiga stil och hittar man ett trivsamt hotell så höjer det upplevelsen än mer. Innan man bokar hotell på Malta kan det vara en bra idé att tänka över vad det är man vill ha ut av sin semester, här nedan kan du läsa om olika hotell vid havet på Malta och lite om städerna där de ligger!

Hotell vid havet MaltaBetyg 4/5
51 Recensioner från detta hotell

Hotell Cavalieri

St Julians är en av de mest populära städerna bland skandinaver, både hos turister och de som permanent bosatt sig på ön. Hotell Cavalieri ligger ute på en udde och mycket närmre havet än så här kan man knappt bo! Hotellet ligger på gångavstånd från mysiga Spinola Bay där man hittar flera utmärkta restauranger.

Precis runt hörnet från hotellet börjar den vackra strandpromenaden som sträcker sig flera mil, hela vägen bort till huvudstaden Valletta.

LÄS MER OM HOTELL CAVALIERI HÄR ->

Hotell vid havet MaltaBetyg 4/5
51 Recensioner från detta hotell

Malta Golden Sands

Radisson Blu – Golden Sands är ett magnifikt hotell vid havet på Malta och är praktiskt taget det enda hotellet som är beläget vid vackra Golden Bay på Maltas nordöstra kust. Hotellet har allt du behöver i form av mat och aktiviteter och det närliggande området är fantastiskt harmoniskt och fridfullt. Till detta hotell vid havet åker man om man vill koppla av och njuta.

Vill man se sig runt på ön går det bra med bussar från Golden Bay, både kollektivt samt öns populära sightseeingbussar.

LÄS MER OM GOLDEN SANDS HÄR ->

 Hotell MaltaBetyg 4/5
48 Recensioner från detta hotell

Ramla Bay Resort

Ramla Bay Restort är ett hotell vid havet som inte ligger på huvudön Malta! Ramla Bay är den största och finaste sandstranden på grannön Gozo som är den näst största ön i ögruppen Malta. Gozo är en vacker ö som är något mer frodig och grön än Malta.

På Gozo finns det mycket att se och utforska. Bor man vid havet på Ramla Bay får man bland annat inte missa Kalypsos Grotta som ligger en kort vandring från stranden!

LÄS MER OM RAMLA BAY RESORT HÄR ->

Hotell MaltaBetyg 4/5
127 Recensioner från detta hotell

Fortina Hotell

Man hittar Fortina Hotell vid havet i Sliema på gångavstånd från stadens centrum. Fortina Hotell har två delar; dels det vanliga hotellet samt spa-hotellet som är mycket uppskattat! Från hotellens poolområde har man oemotståndlig utsikt över huvudstaden Valletta.

Precis bakom hotellet ligger Maltas största shoppinggalleria Tigne Point där man hittar över 50 butiker och går man utmed havet kommer man till shoppinggatan Bizzaza Street. Hotellet har flera toppenbra restauranger från världens alla hörn på sin mysiga innergård.

LÄS MER OM FORTINA HOTELL HÄR ->

Comino hotellBetyg 4/5
31 Recensioner från detta hotell

Comino Hotell

På lilla ön Comino finns det bara ett enda hotell och det är Comino Hotell som ligger precis vid havet. Comino är en liten ö med endast en familj som invånare. Comino är mest känd för The Blue Lagoon som är en av de läckraste badplatser i hela öriket. Här är vattnet kristallklart och precis sådär turkost som man önskar.

Till Comino tar man sig smidigast från Cirkewwa på Malta – se båtförbindelser.

LÄS MER OM COMINO HOTELL HÄR ->