Semesterbostad Malta

Även om det är väldigt trevligt att bo på hotell på Malta så kan ibland föredra känslan av att känna sig som hemma, trots att man är på semester. Ett bra alternativ kan då vara att hyra ett semesterbostad på Malta där man kan laga sin egen mat och inte behöver oroa sig för semesterfirande grannar i hotellrummet bredvid. Är man ett stort sällskap som ska åka på semester till Malta kan man dessutom oftast komma undan billigare om man väljer att hyra en semesterbostad istället!

Malta är ett väldigt hemtrevligt land och det finns stort utbud av såväl semesterhus som lägenheter  där man kan spendera sin semester. Klassiska maltesiska townhouse finns det gott om med rustik och mysig känsla men det finns även en hel del nyrenoverade lägenheter utmed kusterna med mer modern stil. Det finns något för alla med andra ord!

Den stora fördelen (förutom att det är prisvärt, hemtrevligt och lugnt) är att man får uppleva Malta från den riktigt maltesiska sidan och inte som en turist i de hotell-fyllda städerna. Här får du en möjlighet att se den riktigt charmen i denna vackra ögrupp.

Kika in utbudet här nedan och boka din semesterbostad på Malta!

Semesterbostad Malta

Traditionellt maltesiskt hus uthures i Qormi

Passar utmärkt för dig som golfar eftersom huset ligger endast 600 meter från Maltas enda golfbana. I närheten av denna semesterbostad finns också matbutiker samt busshållplats.

2 personer, från €50 /natt. Klicka här och läs mer!

Semesterbostad Malta

Familjerum uthyres i Haz-Zebbug

En ljus semesterlägenhet med närhet till bussförbindelser till såväl Valletta som Mdina och stranden. Denna lägenhet är belägen i ett parhus med en vacker maltesisk kyrka från 1600-talet som granne.

2 personer, från €60 /natt. Klicka här och läs mer!