Flyg

Malta International Airport är en liten flygplats det det dagligen avgår många flygningar runt om i Europa. Malta International Airport är beläget i den lilla byn Luqa som ligger mitt på ön, cirka 20 minuter från Maltas huvudstad Valletta. Från Luqa Airport går det dagligen direktflyg till de flesta stora städer i Europa.

Det går flera flyg i veckan året runt mellan Sverige och Malta. SAS och Ryanair är de flygbolag som regelbundet flyger direktflyg från Sverige till Malta men det finns även ett flertag flygbolag som flyger med anknytningsflyg runt om i Europa som gör det möjligt att flyga till Malta från i stort sett alla svenska flygplatser. Sök snabbt och enkelt på Seat24.com för att hitta det flyg till Malta som passar dig bäst.

Supersavertravel.se kan man snabbt och enkelt jämföra resor så man kan hitta det flyg till Malta som har bäst biljettpris och restid utan att behöva söka på varje enskilt flygbolag.

Helikopterservice mellan Malta och Gozo
Det är spanskägda företaget Helicopteros del Sureste  bedriver regelbundna helikopterturer mellan Malta och Gozo varje dag.

För prisuppgifter och bokning, vänligen kontakta:
Helicopteros del Sureste SA
Gozo Heliport
Xewkija, Gozo – Malta
Tel. +356 21 561301 eller +356 21 557905
E-mail hse.malta@helisureste.com