Malta-blogg

Bloggen AlltomMalta.com uppdateras dagligen om livet på medelhavsön Malta. Johanna bor på Malta sedan ett år tillbaka och har hunnit skaffa sig många personliga favoriter inom exempelvis restaurang och hotell. Här kan du läsa om tips och råd inför din resa eller flytt till underbar Malta! Läs mer på alltommalta.com.

2 kommentarer

 1. Lena Moss   •  

  Hej,
  Tack för bra och trevliga sidor, mycket nyttigt att läsa. Var på Malta för 2 år sedan och åker tillbaka i år igen 20/6 i en vecka. Tänker förmodligen flytta dit om ett par år, nu till mina frågor.
  Känner du någon svensk som bor på ön som skulle kunna tänka sig att träffa mig kanske över en fika eller lunch. Jag och min kompis Anna kommer att bo på Europa Hotel i Sliema.
  Hur vanligt är det med maneter?? Tyvärr älskar dom mig, har blivit bränd 4 gånger redan på Filippinerna och Thailand.
  Hoppas på possitivt svar.
  Hälsningar
  Lena

  • Johanna   •  

   Hej Lena!

   Fråga i facebookgruppen Maltasvenskar om det finns någon som kan tänka sig att ta en fika, de flesta som jag känner har tyvärr redan flyttat från ön. Det kan förekomma maneter men jag har endast sett det vid ett fåtal tillfällen under mina år på ön. Du kan nog känna dig säker!

   Varma hälsningar
   Johanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *